The End

Da var det vel på tide med en ny oppdatering. I dag er det den siste søndagen min i New Zealand og jeg har offisielt skrevet ut flybilleten, fullført avskjedstalen og begynt å pakke. Det er sinnsykt hvor fort disse ti månedene har gått. 

 

...og nå er det den siste mandagen i NZ. Som jeg sa, tiden bare flyr av sted. Dette blir nok den siste bloggposten min her nede, siden jeg tro det eller ei har bedre ting å ta meg til. Men her er en siste liten oppdatering av hva som har skjedd siden sist også kommer det kanskje en eller to posts etter jeg er tilbake i Norge. Kanskje.

 

Shit, jeg husker ikke hva jeg har gjort. Jo! Jeg og Kath hadde en søt liten sleep over med Heidi forrige helg. På tirsdag ble fotballtreninga avlyst på grunn av at det regnet. Pyser. Og på onsdag stakk vi til Dannevirke og spilte kamp mot Dannevirke High -igjen? De to første kampene våre var nemlig grading games, men nå startet alvoret. Jeg vil helst ikke snakke om hvordan det gikk, men du kan gjette at det ikke gikk så bra. Dessuten regnet det og var iskaldt og banen ble sinnsykt gjørmete. Og jeg ble sparket i ankelen, minst tre ganger. Og jeg sparket, ved et uhell, ballen ganske hardt i ansiktet på ei jente, noe som var spesielt ille siden hun var ganske så hyggelig. Også slo jeg hodet.. i bakken. Vi trente også i lunchen på torsdag og etter det var ankelen min bare helt smashed. Er sinnsykt irreterende hvordan den bare ikke vil bli helt bra. 


Sånn så da drakta mi ut etter kampen og i tillegg var jeg gjørmete hele vegen fra venstre hofte og ned til ankelen. Grisunge. 

Fredag bestemte en gjeng av oss at vi hadde lyst på iskake og siden Y13 har lov til å gå up town fredag lunch, så ble det iskake på oss. Skuffelsen når vi åpnet pakken var på den andre siden den størte jeg har hatt i år...På lørdag stakk jeg over til Palmy med Tess, Kath, Gabby og Heidi. Vi dro til et sånn sted hvor vi kunne prøve roller derby. Så det var jo morsomt da. Etterpå dro vi hjem til meg og hadde en søt sleepover. Egentlig skulle jo Troy og Brayden ha avskjedsfest for meg og Kath, men så avlyste vertsfar det fordi Troy ikke hadde oppført seg på skolen i det siste eller noe. Men vi hadde det superkoselig uansett. Vi så på Abduction også spilte vi spotlight med guttene. Finn hadde forresten også 3 kompisser over så vi var 11 stykker ute å spilte. Vi konstaterte med at vi ikke er normale tenåringer, siden mens de drar på fest lørdag kveld er vi ute og gjemmer oss i buskene. ...det hørtes dodgy ut. 


Hallo, iskaken var bare en overpriset boks cookes and cream, to lys og et spiselig bilde av en pirat.. down buzz much

 

Uansett, jeg tar jo ikke bilder men Tessa, Katharina og Heidi har tatt en del i det siste, så kan hende jeg poster noen når jeg får dem. 

 


Søteste kjemiklassen min gjorde forresten dette bakerst i boka mi. nyh

 

xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

oda

oda

17, Hamar

Skoleåret 2011/2012 reiser jeg på utveksling, med Explorius, til New Zealand. Jeg skal bo i en søt, liten by på Nord-Øya som heter Pahiatua. Kontakt meg på mail ( oktopus_oa@hotmail.com - ja, jeg fikk den sånn i 5. klasse) om du har spørsmål om utveksling eller noe!

Kategorier

hits